Confort si dotari

Apartamentele din Estimo Park oferă confortul maxim printr-o finisare modernă și spații generoase. Luminozitatea și dotările premium, precum și localizarea într-o zonă bine dezvoltată, asigură o experiență de trai comodă și relaxantă.

Confort

Estimo Park redefinește conceptul de confort în locuințe, oferind un grad excepțional de luminozitate datorită generoaselor geamuri tripan mari. Aceste ferestre spațioase permit luminii naturale să inunde încăperile, creând un ambient primitor și energizant în fiecare apartament. Cu un design inteligent și atenție la detalii, Estimo Park transformă fiecare locuință într-un sanctuar luminos, contribuind la o atmosferă caldă și invitând la relaxare.

Un alt aspect distinctiv al confortului oferit de locuințele din Estimo Park este faptul că acestea se predau complet finisate. Astfel, rezidenții beneficiază de un mediu pregătit pentru a fi locuit imediat după preluarea cheilor. Finisajele atent alese și atenția la calitatea lucrărilor asigură un confort imediat și o experiență de locuire fără griji, reflectând angajamentul Estimo Park pentru oferirea unor standarde superioare în rezidențial.

Materialele de înaltă calitate folosite în construcția și finisarea apartamentelor completează atmosfera, oferind durabilitate pe termen lung. De la pardoseli elegante la dotări moderne, Estimo Park se remarcă prin atenția la detalii și selecția riguroasă a materialelor, asigurând nu doar un confort imediat, ci și o investiție solidă în calitatea vieții rezidenților săi.

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si lavabil
Parchet, gresie si faianta usi
Obiecte sanitare si aparataje electrice
thermal
Centrala termica condensatie

Incălzire in pardoseala

001-door

Tamplarie cu 3 sticle

002-balcony

Balcone finisate

Parcuri si spatii verzi
playground

Gradinita

football-pitch

Teren sport

Apartament la cheie

Vrem să vă oferim apartamentul perfect din toate punctele de vedere. Astfel, aveți posibilitatea să achiziționați apartamentul la cheie, cu finisaje de top și un design modern, care să fie exact pe gustul dumneavoastră.
Puteți alege din cele 6 modele de design de apartament pe care vi le oferim, și să vă consultați cu echipa noastră de arhitecți pentru a vă amenaja apartamentul exact așa cum vă place. Scopul nostru final este ca dumneavoastră să vă bucurați de apartamentul ideal ca design, amenajare și confort, pentru a vă putea muta în el imediat, fără alte bătăi de cap
Programeaza
o vizionare