APARTAMENT 3 CAMERE ORIENTARE SUD-EST-VEST

tur virtual

Suprafață utilă
48.45 mp

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si lavabil
Parchet, gresie si faianta usi
Obiecte sanitare si aparataje electrice
thermal
Centrala termica condensatie

Incălzire in pardoseala

001-door

Tamplarie cu 3 sticle

002-balcony

Balcone finisate

Parcuri si spatii verzi
playground

Gradinita

football-pitch

Teren sport

Dimensiuni

Rectangle 69

Living + Bucătărie
18.81 mp

Dormitor 1
12.33 mp

Dormitor 2
12.35 mp

Baie
4.99 mp

Balcon
7.94 mp

Apartamente recomandate

APARTAMENT
ORIENTARE NORD-VEST

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
58 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
57 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
62 mp

Descriere

Descoperă o oportunitate unică în achiziționarea unui apartament cu 3 camere în cadrul ansamblului rezidențial Estimo Park. Acest spațiu modern și confortabil oferă nu doar un cămin, ci și o experiență de viață completă, având la dispoziție facilități complete. În interiorul complexului, vei găsi nu doar o grădiniță, ci și un parc spațios, aducând natura și relaxarea chiar la pasul tău. Aceste facilități, alături de zona dedicată activităților sportive, conturează un cadru ideal pentru o viață dinamică și echilibrată în cadrul comunității Estimo Park.

 

Locuinta cu 3 camere te impresionează prin distribuția sa inteligentă. Cele două dormitoare luminoase oferă spații separate și confortabile, iar livingul se contopește cu o bucătărie open-space pentru a crea un ambient armonios. Baia elegantă și balconul relaxant completează cu rafinament atmosfera locativă. Finisajele moderne asigură un confort imediat încă de la intrare.

 

Apartamentul beneficiază de o compartimentare inteligentă, oferind două dormitoare luminoase și confortabile, un living spațios interconectat cu o bucătărie open-space modernă, o baie elegantă și un balcon relaxant. Fiecare detaliu a fost gândit cu atenție, de la finisajele rafinate la alegerile de design interior care completează armonios atmosfera locuinței. Locuința se vinde complet finisată, oferind o atmosferă primitoare încă de la prima intrare, fiind pregătită să devină refugiul tău personal în inima comunității Estimo Park.

Programeaza
o vizionare