APARTAMENT 3 CAMERE ORIENTARE NORD-EST

tur virtual

Suprafață utilă
52.05 mp

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si lavabil
Parchet, gresie si faianta usi
Obiecte sanitare si aparataje electrice
thermal
Centrala termica condensatie

Incălzire in pardoseala

001-door

Tamplarie cu 3 sticle

002-balcony

Balcone finisate

Parcuri si spatii verzi
playground

Gradinita

football-pitch

Teren sport

Dimensiuni

Rectangle 69

Living + Bucătărie
24.52 mp

Dormitor 1
12.88 mp

Dormitor 2
9.78 mp

Baie
4.88mp

Balcon
5.92 mp

Apartamente recomandate

APARTAMENT
ORIENTARE NORD-VEST

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
58 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
57 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
62 mp

Descriere

Descoperiți rafinamentul și spațiul desăvârșit în acest apartament cu 3 camere, amplasat la etajul superior al complexului rezidențial Estimo Park din Apahida. Un sanctuar de confort urban, acest ansamblu oferă facilități premium, precum o grădiniță privată, un parc îmbietor, spații verzi generoase și terenuri dedicate activităților sportive. Este nu doar o locuință, ci și un mod de viață modern, cu tot ceea ce vă puteți dori la îndemână

 

Cu un spațiu generos, apartamentul de 3 camere vă încântă prin designul său inteligent și compartimentarea eficientă. Cele două dormitoare spațioase sunt perfect integrate în atmosfera caldă și primitoare, iar livingul deschis spre bucătărie adaugă un plus de funcționalitate. Baia modernă completează cu eleganță acest cămin, iar terasa mare, specifică etajului superior, devine o extensie naturală a spațiului de trai, oferind momente de relaxare desăvârșite.

 

Propus spre vânzare complet finisat, apartamentul reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un mod de viață fără griji și confortul optim. Ați putea experimenta bucuria vieții în complexul Estimo Park! Nu ratați ocazia de a descoperi această locuință deosebită. Contactați-ne pentru o vizionare și aflați cum acest apartament vă poate îndeplini toate așteptările pentru un stil de viață modern și echilibrat.

Programeaza
o vizionare