APARTAMENT 2 CAMERE ORIENTARE NORD-VEST

tur virtual

Suprafață utilă
43.40 mp

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si lavabil
Parchet, gresie si faianta usi
Obiecte sanitare si aparataje electrice
thermal
Centrala termica condensatie

Incălzire in pardoseala

001-door

Tamplarie cu 3 sticle

002-balcony

Balcone finisate

Parcuri si spatii verzi
playground

Gradinita

football-pitch

Teren sport

Dimensiuni

Rectangle 69

Living + Bucătărie
21.83 mp

Dormitor
14.17 mp

Baie
4.65 mp

Balcon
2.78 mp

Apartamente recomandate

APARTAMENT
ORIENTARE NORD-VEST

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
58 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
57 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
62 mp

Descriere

Descoperă un apartament cu două camere în ansamblul Estimo Park, o oază urbană ce oferă facilități de ultimă generație pentru locuitorii săi. Ansamblul dispune de grădiniță, parcuri spațioase, zone verzi și facilități pentru activități sportive, creând un cadru ideal pentru o viață dinamică și modernă.

 

Locuința beneficiază de o compartimentare inteligentă, oferind un living spațios și luminos conectat la o bucătărie open-space, un dormitor confortabil, o baie modernă și un balcon relaxant. De asemenea, este important de menționat că apartamentul este predat complet finisat, astfel încât locuitorii să se bucure de toate dotările și finisajele moderne încă de la prima zi în noul lor cămin. Suprafața generoasă subliniază atenția acordată spațiului și organizării eficiente, oferind un mediu propice pentru confort și funcționalitate în viața de zi cu zi.

 

Acest apartament cu două camere reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce caută un cămin spațios și bine organizat în Estimo Park. Cu facilitățile moderne ale ansamblului și compartimentarea optimă a locuinței, acesta se transformă într-un cămin ideal pentru o viață confortabilă și contemporană. Pentru a profita de această oportunitate, nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii și programări de vizionare.

Programeaza
o vizionare