APARTAMENT 2 CAMERE ORIENTARE NORD-VEST

tur virtual

Suprafață utilă
40.70 mp

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si lavabil
Parchet, gresie si faianta usi
Obiecte sanitare si aparataje electrice
thermal
Centrala termica condensatie

Incălzire in pardoseala

001-door

Tamplarie cu 3 sticle

002-balcony

Balcone finisate

Parcuri si spatii verzi
playground

Gradinita

football-pitch

Teren sport

Dimensiuni

Rectangle 69

Living + Bucătărie
21.78 mp

Dormitor
13.27 mp

Baie
5.69mp

Balcon
4.29mp

Apartamente recomandate

APARTAMENT
ORIENTARE NORD-VEST

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
58 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
57 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
62 mp

Descriere

Vă propunem să explorați o oportunitate unică de achiziție a unui apartament cu 2 camere în ansamblul rezidențial Estimo Park, ce oferă facilități moderne, printre care se numără o grădiniță în apropiere, parcuri spațioase, zone verzi și facilități pentru activități sportive. Deși suprafața apartamentului este modestă, acesta beneficiază de o compartimentare inteligentă, asigurând astfel un spațiu eficient și bine organizat pentru toate nevoile dvs.

 

Livingul, bucataria open-space, baia moderna si balconul spațios definesc locuința, iar compartimentarea inteligentă optimizează fiecare metru pătrat al acestui apartament cu un dormitor. Acest cămin se adresează celor care apreciază confortul și eficiența într-un cadru modern, fiind potrivit pentru diverse nevoi de locuire. Achiziționarea acestui apartament nu doar oferă un adăpost, ci și investește într-un mod de viață practic și adaptat cerințelor contemporane.

 

Acest apartament nu e doar o locuință, ci o investiție în viitorul tău în Estimo Park. Cu facilități moderne și compartimentare eficientă, este opțiunea perfectă. Fie că începi o nouă etapă sau vrei o investiție versatilă, acest apartament are totul. Nu rata șansa să faci parte din comunitatea în dezvoltare și să îți transformi casa într-un loc autentic. Sună acum pentru a afla mai multe despre această oportunitate.

Programeaza
o vizionare