APARTAMENT

1 CAMERA ORIENTARE SUD VEST

tur virtual

Suprafață utilă
37 mp

Dotări & Finisaje

Pereti finisati, glet si lavabil
Parchet, gresie si faianta usi
Obiecte sanitare si aparataje electrice
thermal
Centrala termica condensatie

Incălzire in pardoseala

001-door

Tamplarie cu 3 sticle

002-balcony

Balcone finisate

Parcuri si spatii verzi
playground

Gradinita

football-pitch

Teren sport

Dimensiuni

Rectangle 69

Living + Bucătărie
20.17 mp

Dormitor
11.74 mp

Baie
5.11 mp

Terasă
23.30 mp

Apartamente recomandate

APARTAMENT
ORIENTARE NORD-VEST

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
58 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
57 mp

APARTAMENT
ORIENTARE NORD

Apartament
2 camere

Suprafață utilă:
62 mp

Descriere

Vă aducem în atenție oportunitatea de a cumpăra un apartament modern cu o cameră în ansamblul rezidențial Estimo Park. Acest complex oferă un stil de viață contemporan, cu facilități de ultimă generație pentru locuitori. Aici, veți beneficia de acces la o grădiniță în apropiere, parcuri spațioase, zone verzi și facilități pentru activități sportive, toate integrate în comunitatea Estimo Park.

Apartamentul de o cameră dispune de un design inteligent, includând o cameră de dormit confortabilă și o zonă de living alături de bucătăria open space. Chiar și cu dimensiuni moderate, livingul este optimizat astfel încât să ofere spațiu eficient și practic pentru toate nevoile dvs. cotidiene. În plus, apartamentul este dotat cu o baie modernă, amenajată cu atenție la detalii pentru a vă asigura deplinul confort. De asemenea, beneficiați de un balcon spațios, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de aer proaspăt și de a vă relaxa într-un spațiu privat în aer liber. Finisajele moderne completează aspectul elegant al locuinței, pregătindu-vă pentru a vă bucura de toate facilitățile oferite încă de la mutarea în noul dvs. cămin.

Acest apartament se adresează tinerilor profesioniști, cuplurilor sau persoanelor singure, oferind un stil de viață dinamic într-o comunitate bine integrată. Cu toate facilitățile moderne și spațiul eficient al livingului, baia și balconul, această locuință reprezintă o oportunitate perfectă pentru cei care caută confort și practicitate. De asemenea, achiziționarea acestui apartament nu este doar o investiție într-un cămin, ci și într-un viitor sigur și prosper într-o comunitate în plină dezvoltare.

Programeaza
o vizionare